Fængsel

Behovet for sikkerhed i fængsler, arresthuse og andre korrigerende faciliteter kan være indlysende, men det er ikke kun et spørgsmål om at holde folk inde. Sikkerheds løsninger skal være på plads, og tillade fri bevægelighed for fængselspersonalet, men som ikke får indvirkning på integriteten på lokaliteten som helhed.

Som en erfaren og fokuseret leverandør af sikkerhedsløsninger, forstår vi de sikkerhedsmæssige udfordringer, som disse faciliteter står overfor. Vores samlede sortiment af alarmer, intelligente overvågningsløsninger, perimeter sikring samt detekteringssystemer og jammings systemer indenfor blandt andet telefoni, betyder, at vi kan tilbyde en samlet sikkerhedspakke.

Desuden er vi i stand til at føre processen fra start til slut, fra installation til eftersalgsservice og vedligeholdelse.

For at sikre, at lokaliteterne fungerer optimalt og efter hensigten, skal sikkerhedsforanstaltningerne bevirke tillid til de mennesker, der driver dem, og som beskyttes af dem. Vi er den partner, der både kan og leverer dette.

Hvis dit specifikke behov ikke er at finde her, bedes du kontakte os direkte via info@securiness.com – vi har helt sikkert ekspertisen allerede.

Tryk på link for at se brochure: Fængsel brochure.

SECURINESS – vi er altid foran, vi kalder det Tomorrow´s SECURITY-thinking!