Ambassade
Ambassadesektoren er et område under konstant udvikling og et område som til stadighed oplever et væsentligt større og mere udfordrende trusselsbillede end nogensinde tidligere.

Der er meget tætte bånd mellem regeringers sikkerhedsdivisioner i hvert land, som konstant ser til hinanden for aktuel informations- og videns deling. Med vores omfattende ekspertise, gør det muligt for os at handle på tværs af disse grænser.

Med de kontinuerlige risici i forbindelse med forandring på grund af skiftende aktivitets- og trusselsniveau, har denne sektor været den drivende kraft i forbindelse med udformningen af foranstaltninger til at imødegå disse risici, ikke blot i deres eget miljø, men til fastsættelse af standarder for andre. SECURINESS har arbejdet sammen med flere internationale sikringsorganer i regeringer for understøttelse af udstyr og løsninger til certificeringsniveauer for at kunne opfylde disse krav.

Vi er i stand til at levere en problemfri proces fra den indledende vurdering af lokaliteten, arkitekturdefinition, samarbejde med rådgivende ingeniører og omkostningskonsulenter, til projektstyring og installation for at sikre opretholdelsen af et professionelt forhold hele vejen igennem.

Hvert område og lokalitet har sine udfordringer og med vores omfattende produktsortiment af intellektuelle integrerede og totale sikkerhedsløsninger, er vi godt rustet til at tage stilling til sådanne spørgsmål globalt. Dette omfatter foranstaltninger inden for områdesikring, indgangs- & adgangskontrolløsninger og intelligent sikkerhed og decideret terrorsikring.

For at sikre, at lokaliteterne fungerer optimalt og efter hensigten, skal sikkerhedsforanstaltningerne bevirke tillid til de mennesker, der driver dem, og som beskyttes af dem. Vi er den partner, der både kan og leverer dette.

Hvis dit specifikke behov ikke er at finde her, bedes du kontakte os direkte via info@securiness.com – vi har helt sikkert ekspertisen allerede.

Tryk på link for at se brochure:

Ambassade brochure.

SECURINESS – vi er altid foran, vi kalder det Tomorrow´s SECURITY-thinking!