Bank.
Inden for banksektoren, er der en stigende efterspørgsel efter intelligent sikkerhed. Bankerne skal være konkurrencedygtige og være i stand til at tilbyde sine kunder et højt serviceniveau med fleksible åbningstider samt med flere og flere ressourcer til rådighed for den enkelte kundes behov og krav til bankforretninger.

SECURINESS har markedets mest effektive og intelligente løsninger til effektiv kontanthåndtering, scanner og en bred vifte af systemer indenfor transport og ATM løsninger. Med SECURINESS bankprodukter og løsninger – garanterer vi den optimale sikkerhed og effektivitet, også i din bank.

Vores avancerede adgangskontrolløsninger, intelligente overvågningssystemer og elektroniske alarmer forebygger og registrerer enhver trussel på bankens sikkerhed.

For at sikre, at lokaliteterne fungerer optimalt og efter hensigten, skal sikkerhedsforanstaltningerne bevirke tillid til de mennesker, der driver dem, og som beskyttes af dem. Vi er den partner, der både kan og leverer dette.

Hvis dit specifikke behov ikke er at finde her, bedes du kontakte os direkte via info@securiness.com – vi har helt sikkert ekspertisen allerede.

Tryk på link for at se brochure: Bank brochure.

SECURINESS – vi er altid foran, vi kalder det Tomorrow´s SECURITY-thinking!