Transport og Logistik

Transport- og Logistiksektoren er et internationalt og konstant område under udvikling: mange valutaer, fleksibilitet, udvikling af nye aktiviteter, mange aktører og stærk konkurrence. Alle disse faktorer bidrager til et komplekst miljø og betingelsen for en særlig sikkerhed tilpasset kravene i denne sektor.

På denne måde er den største bekymring for alle transport- og logistikvirksomheder at beskytte logistiske infrastrukturer og transportudstyr. Med vores indgående kendskab til kritisk infrastruktur, teknologisk ekspertise og løbende udvikling af produkter og løsninger, leverer vi den samlede sikkerhedspakke, der sikrer driftsikkerhed, fleksibilitet og et højt kvalitetsniveau.

Vores store erfaring og faglige kompetence inden for adgangs- og indgangskontrol, områdesikring, intelligent overvågning og auto overvågning sikkerhed, gør SECURINESS til den foretrukne partner inden for transport og logistik.

For at sikre, at lokaliteterne fungerer optimalt og efter hensigten, skal sikkerhedsforanstaltningerne bevirke tillid til de mennesker, der driver dem, og som beskyttes af dem. Vi er den partner, der både kan og leverer dette.

Hvis dit specifikke behov ikke er at finde her, bedes du kontakte os direkte via info@securiness.com – vi har helt sikkert ekspertisen allerede.

Tryk på link for at se brochure: Transport og logistik brochure.

SECURINESS – vi er altid foran, vi kalder det Tomorrow´s SECURITY-thinking!