Share

offentlig

Offentlig

Behovet for sikkerhed inden for den offentlige sektor er omfangsrig. Ikke alene områder som fængsel, kontorer og bygninger, men også inden for områder som trafik, domhuse, jernbaner, etc.

Med vores specialer inden for blandt andet intelligent overvågning, scanner, metaldetektorer, alarm systemer over sikring af farlige vejkryds, skoleområder, busbane regulering til jernbaneoverskærings kontrol system og spøgelsesbilist system, er vi den oplagte samarbejdspartner og total leverandør til det offentlige.

Desuden er vi i stand til at føre processen fra start til slut, fra rådgivning over installation til eftersalgsservice og vedligeholdelse.

For at sikre, at lokaliteterne fungerer optimalt og efter hensigten, skal sikkerhedsforanstaltningerne bevirke tillid til de mennesker, der driver dem, og som beskyttes af dem. Vi er den partner, der både kan og leverer dette.

Hvis dit specifikke behov ikke er at finde her, bedes du kontakte os direkte via info@securiness.com – vi har helt sikkert ekspertisen allerede.

Tryk på link for at se brochure: Brochure offentlig virksomhed.

SECURINESS – vi er altid foran, vi kalder det Tomorrow´s SECURITY-thinking!