Forretningsområder

Vi fokuserer vores ekspertise indenfor flere anvendelsesområder eller forretningsområder. Disse er Ambassade, Bank, Detail, Fængsel, Kontor, Offentlig, Områdesikring samt Transport og Logistik. Derudover tilbyder vi naturligvis markedets bedste service.

Vi tilbyder ikke alle potentielle løsninger indenfor sikkerhed, men de produkter og løsninger som vi tilbyder, har vi en mangeårig ekspertise og fokusering indenfor.

Forretningsområdet Ambassade tilbyder en række innovative løsninger for at hjælpe ambassader med at forbedre deres sikkerhed, beskytte deres aktiver og forvalte deres immunitet.

Forretningsområdet Bank tilbyder en række innovative løsninger for at hjælpe bankerne med at forbedre deres kundepleje og fremtidige image, beskytte deres aktiver og forvalte deres sikkerhed.


Forretningsområdet Detail arbejder tæt sammen med detailhandlen indenfor hele Europa, for at give løsninger og butikssikkerhed, som ikke kun beskytter lokaler og mennesker i dem, men også forbedrer effektiviteten overfor den enkelte forbruger.


Forretningsområdet Fængsel benytter blandt andet den nyeste teknologi indenfor jamming, telefoniaktivering og intelligent overvågning til at skabe højeste kvalitet indenfor, individuelt sikrede områder, celler, bygninger som garanterer sikkerhed på kontoret, cellen og modtagelsesområdet.


Forretningsområdet Kontor tilbyder en række intellektuelle løsninger som beskytter imod parkeringsarealer, receptioner, lagre og vitale værdier, uanset størrelse og beliggenhed.


Forretningsområdet Offentlig arbejder tæt sammen med offentlige myndigheder i hele verden og tilbyder en række intellektuelle løsninger som afhjælper og sikrer farlige vejkryds, busbaner, skoleveje, jernbaner, spøgelsesbilister, etc., som beskytter det enkelte individ og samtidigt sikrer en daglig drift og effektivitet.

Forretningsområdet Transport og Logistik tilbyder markedets bedste beskyttelse indenfor logistiske transportstrukturer og transportudstyr. Med vores teknologiske ekspertise og løbende udvikling af produkter og løsninger, kan vi tilbyde en samlet sikkerhedspakke som sikrer driftssikkerhed, fleksibilitet og markedets højeste kvalitetsniveau.


Service og eftersalgsservice sikrer kundetilfredshed, skaber varige partnerskaber med vores kunder, bygget på tillid, levering og forpligtelser i forhold til kvalitet.